Wij zijn PlanProject, faciliteren de creatieve communicatie.

De specialisten van PlanProject beschikken over meerjarige ervaring in het realiseren van uiteenlopende interieurprojecten in diverse marktsegmenten. Creatieve en doordachte interieurs die mensen beter met elkaar laten communiceren en samenwerken. Als onderdeel van de Lande Groep beschikken wij over de juiste kennis en capaciteit om zowel grote- als kleine projecten tot in de puntjes te verzorgen.

Design

Op basis van het toekomstige gebruik van jouw gebouw gaan onze designers aan de slag. Een interieur weerspiegelt vaak de cultuur van haar gebruiker. Dit plaatsen we centraal in onze ontwerpen. Eigenzinnig, praktisch en/of modern, maar altijd realiseerbaar. Onze designers ontwerpen het toekomstige interieur volledig in 3D zodat het op voorhand al gaat leven. We combineren bestaande producten met maatwerk. Zodoende ontstaat er altijd een bijzondere mix. Onze designers informeren je graag.


Turnkey dienstverlening

We maken wat we samen bedenken. En, als je wilt, volledig turn-key. Hierbij nemen wij alle zorgen over inrichting, elektra, verlichting, stoffering, raambekleding etc. uit handen. Als projectregisseur beschikken wij over de juiste ervaring om het toekomstige interieur volledig en binnen planning en budget uit te voeren.

 • Eén aanspreekpunt voor alle partijen
 • Meedenken vanaf idee fase
 • Interieuradvies- en ontwerp
 • Meubilair
 • Vloeren, raambekleding, verlichting, wanden, afbouw
 • Facilitaire diensten
 • Gedetailleerde tekeningen tot op detail niveau
 • Een overzichtelijke kostenraming voor alle werkzaamheden
 • Onderhoud en service
 • Project verhuizingen
 • Project management

Revitalisering

Binnen ons brede assortiment worden zoveel mogelijk duurzame materialen toegepast met een lange levensduur. Door interieurproducten te revitaliseren verlengen we deze levensduur en kunnen kosten worden bespaard. We streven hierbij naar nog meer duurzaamheid. Wij bieden deze vorm van dienstverlening aan om de visie op duurzaamheid concreet inhoud te geven en de "total cost of ownership" (TCO) te reduceren. Denk hierbij aan het herstofferen van stoelen en het vervangen van bureaubladen. Maar ook het opnieuw spuiten van bestaande onderstellen, kasten, lockers en rolcontainers.

Revitalisering

Binnen ons brede assortiment worden zoveel mogelijk duurzame materialen toegepast met een lange levensduur. Door interieurproducten te revitaliseren verlengen we deze levensduur en kunnen kosten worden bespaard. We streven hierbij naar nog meer duurzaamheid. Wij bieden deze vorm van dienstverlening aan om de visie op duurzaamheid concreet inhoud te geven en de ‘total costs of ownership’ te reduceren. Denk hierbij aan het herstofferen van stoelen en het vervangen van bureaubladen. Maar ook het opnieuw spuiten van bestaande onderstellen, kasten, lockers en rolcontainers.


Maatwerk interieurbouw

Ontwerpen, samenstellen, bouwen en inrichten. PlanProject bied je een one-stop-shop. Als onderdeel van de Lande Groep verzorgen wij veel maatwerk interieurs die in eigen huis worden vervaardigd. Door maatwerk interieurbouw te combineren met los meubilair ontstaat een unieke mix en is eigenlijk alles mogelijk. Wij denken graag met je mee.


Akoestische oplossingen

Last van geluid in jouw gebouw of specifieke ruimte? PlanProject helpt je graag met de juiste oplossing. 

Wij beschikken over veel kennis over geluidsisolatie en akoestiek. Zodat jouw interieur niet alleen fraai oogt maar ook een rustige en prettige plek wordt om te verblijven.

Akoestische oplossingen

Last van geluid in jouw gebouw of specifieke ruimte? PlanProject helpt je graag met de juiste oplossing.

Wij beschikken over veel kennis over geluidsisolatie en akoestiek. Zodat jouw interieur niet alleen fraai oogt maar ook een rustige en prettige plek wordt om te verblijven.


 • Back to top